Ben Simdi 18 Yasinda Genc bi kizim bundan tam üc sene önce yani 15 yasindaydim arkadasim bi cocoukla cikmaya baslamisdi sonra benide tanisdirmis msnde hep beraber bi odada yazisoduk ondan sonra biri beni ekledi. nerden bileydim o ekleyen kisi benim tek askim ama karsiliksiz askim olacani yazisdik filan sonra ondan bi sene sonra yazda ben almanyada o türkiyede tatilde msnde yazisdik hergun hergun derken o cocuk bana hep asilmaya basladi derken ben hoslanmaya basladim cocuk akli ya...sonra bende türkiyeye tatile gittim derken iki ay filan görüsmedik msnde sonra o almaya bende almaya dönduk derken yazismadik ben hoslandiodum ondan ya unutmaya caliosdum unutum derken yine yazismaya basladik ondan sonra bu benim arkadasa demis kine bana onu ayarla filan bulusma ayarladik bulusduk konusduk... Ben Manyak ASIK oldum ona hemde cooook okadar cok sevdim ki onu anlatmama
Bi kac ay boyunca sustum hic bisi diyemedim sonra kalbimdeki ask dayanmadi haykirmak istedim sedece onu sevdimi sölemek
dusundum kine ne kaybede bilirdim ? bi gece msnde bekledim onu geldi sonra yazdim ona seninle konusmak istiom diye konusduk filan söledim ona dedim sana asigim
tabikde inanmadi bana dedi nasil oldu inanmadi inanmadi ona asik olduma inanmadi Bulsma ayaarladik yine ben bulusma yerine gittim ondan bi msj gelmiyorum k.bakma misafiler gelio
tmm dedim yine sustum manyak gibi sustum hersey tamam dedimm o ne dediyse sustum... sonra ondan ellimi ayagami cekmeye karar verdim unutacam dedim bi arkadasima anlatim bana yardm etmesini söledim... o napti??? Benim cep telefondan onun nr sini aldi ve onu kendinsine ayarlamis... sonra benim bisiden haberim yok
arkadasim dio
jha ben onunla beraberim böle baka kaldim sokla bok olur gibi sustum konusmadim sonra dedim mutluklar döndum oturdum ondan uzakdan bi yere haykira haykira aglmaya basladim o gun benim nefes almakdan vazgectim bi gundur... ama naparsiniz ki bu dunyada böle serefsizler varken insanlar hep aci ceklere o cocukda o kizda biliolardi onu canimdan bile cok sevdimi.. ama kim takar kalbimdeki aski kalbimdeki aciyi o gunden beri kalbimi hissetmedim bile sustum icimden agaladim kimseye bisi demdim kelimlere bogzimda dügümlendi derken iki sene böle gecti ondan sonra bende unutum dedim baska biriyle cikdim ama olmadi olmadi unutmadim onunlada bitti...
sonra ben bi gun okulu ektim arkadasimla geziodum onu gördum o kizla ell elle sustum yine icimden agladim umursamiomus gibi davrandim... kimseler bilmezki icimdeki firtinayi sonra bi kac ay gecti aradan o cocuk msnde yazdi bana nasilsn filn derken sevgilin var mi diye sordu bende yok dedim ona sordum bilmem dedi dedim kine siz erkekler olsada YOK dersiniz oda öle dedi... yani onun sevgilisi vardiii
saka olani ne bilionuz mu
bana su sözleri söledi: SANA ÖPUSMEYI ÖGRETIRDIM AMA SIMDI DUYARLAR FILAN OLMAZ!!!!! resmen benimle dalga gecioduu
dedim bana gerek yok sen git baska bi kizlara ögret o an aslinda ölmüsdu benim icin...
ondan bi hafta sonra ben arkadaslarla bi cafede oturiodum ben bi kiz arkadasim birde bi erkek arkadas sinifdan... erkek arakadas bize dondurma almaya gittinde ben ve arkadasim sigaramizi yaktik guzel bi havanin tadini cikartioduk takiii onu görsiye kadar O Ve Bi Kiz Arabada Gidiolardi ben sok oldum o an kendimde degildim sanki öldum ama arkadaslarimin yardimyla o gun gömdum onu kalbime benim icin ölduydu o
O gun kiz arkadasimin evinin yakinda bi tepe vardi oraya gittim ferdiden gizli sevdami dinledim nasil uc sene boyunca dinlediysem son kez andim adini orda son kez haykirdim adini orda en komik olani neydi bilionuz mu yanimdaki erkek arkadasin ismide benim sevdim cocun ismi ayniydi ama sagolsunlar sayelerinde unutum....o aksam msne geldimde sordum sen bizim burdamiydin diye
yine yalan hayir dedi hayir... sonra yalan sölemedini anladikine evet dedi bende sustum yine herzamnki gibi onu kalbimden sildim...
Ben Onun icin neler yasadim uc sene boyunca deprestiondaydiiiim icim hic gulmedi agladi benn disdan guldum icnden agladim kimse görmedi ama haykirdim hergun icimde ona olan askimi .sustum sustum en iyi yapabildim sey susmak bende sustum askimi kalbime gömdum belkide öldüm....
Allahim Nedir Gunahim Karsiliksiz bi askin oyuncagi olmusum...