hayat dedigin nedirki bugün varsın yarın yoksun hayat dedigin şey nedir sence allahın sana bahşettigi nefesmi yoksa o nefesin var olmasını saglayan sevdiginmi insan dünyaya bir amaç için gelir her kesin hayatı tektir herkes tektir sen teksindir sevdigin tektir ama dünyanda ondan başkasını görmessin ondan başkasıyla konuşmim yanlız o gülsün o öpsün o koklasın beni dersin zaten hep deriz bilirmiyiz ki bir gün bırakıp gidecegini bilirmiyiz ki sevmiyorum seni diyecegini artık sana dönme ihtimalinin olmadıgını iki kere iki yi çarparsan her zaman 4 çıkar ya bu sefer üç çıktını işte hayattı hep 4 sanırsın dört dörtlük sanırsın hiç bakarmısın ki etrafına her zaman kendini büyük sanırsın ama hep yanılırsın sevdigini kaybetmekmi acı verir hayatta kardeşin gibi bildigin dostunumu ben olsan dostumu seçerim hiç yoktan o bırakmaz beni o anlar beni altı üstü tek kelime dilmidir hayat nede güzel söylenir ama bilmessinki o hayat nasıl bi hayattır.
bilmessinki batmış bitmiişsin hiç zannedrmiydin o kendini büyük gören sen o hayatın içinden sen kayıp gitmişşin işte kendini kendin gibi görürsen sana hayat iki kere iki dötr eder o hayatttan kayanlara rakam hiç bir zaman degiş mez onların hayatında iki kere iki her zaman üçtür