Admin Admin
| Konu: DVD,MKV,DivX Araçları Rip,Convert,Altyazı İşlemleri Arşiv Paketim Perş. Mayıs 21, 2009 2:56 am | |
| DVD,MKV,DivX Araçları Rip,Convert,Altyazı İşlemleri Arşiv Paketim Merhaba arkadaşlar. Bu hazırladığım arşiv paketinde MKV, DVD ve DivX için Ripleme, video format dönüştürme, ses format dönüştürme, altyazı ayarlama gibi işlemleri yapabilmenizi sağlayacak olan programları içeriyor.Kullanabileceğiniz tam 24 adet programdan oluşuyor. Artık başka yerde program aramanıza gerek kalmıyor. Paket içindeki programlar yardımıyla aXXo 'nun yaptığı riplerdeki kullandığı programlarıda bulabilirsiniz. Eğer kendi DivX 'inizi kendiniz yapıyorsanız mutlaka bulunması gereken, olmazsa olmaz programlar bu pakette. Güle güle kullanın... Paket İçindeki Programların Listesi: 1. DVD Decrypter 2. Auto Gordian Knot 3. Megui 4. VirtualDub 5. VirtualDubMod 6. AVIMuxGUI 7. MkvToolnix 8. MKVExtractGUI 9. AVIAddXSub 10. OGMDemuxer 11. Lame MP3 12. BeSweet ve BeSweetGUI 13. DVDShrink32 14. RipIt4Me 15. AC3ACM 16. Bitrate Calculater 17. Aspect 18. FitCD 19. Setup Subtitle Creator 20. VobSub 21. Subtitle Workshop 22. Subtitle Editor 23. Subtitle Studio 24. Time Adjuster Boyut: 31.7 MB. ******************************download**************************** | |
|
SingleBoy
| Konu: Geri: DVD,MKV,DivX Araçları Rip,Convert,Altyazı İşlemleri Arşiv Paketim Cuma Ekim 09, 2009 5:32 pm | |
| | |
|