Admin Admin
| Konu: Sibel Can - Benim Adım Aşk (2009) Full Albüm C.tesi Mayıs 30, 2009 3:50 am | |
| 1. Cantada Keklik (Cok Ayip) - Söz-müzik: Tarkan 2. Benim Adim Ask - söz-müzik: Ayla Celik 3. Eger istersen - Söz-müzik: Aysel Gürel / Serkan 4. Bütün Asklar Alaturka - Greek Cover 5. Eziyet - söz-müzik: Serdar Ortac 6. Ana Hit - söz-müzik: Sezen Aksu 7. Kalbimin Aglayan Kiyilari - söz-müzik: Sehrazat 8. Keyfime Yok Diyecek - Greek Cover 9. Mucizeler - Söz: Bülent Özdemir müzik: Ulas Ay 10. Basi Bagli - Söz-müzik: Gülsen 11. Biz Aciyi Evde Cekeriz - Söz-müzik: Halil Kocak - Sezen Aksu 12. Ebediyen sevecegim seni - söz-müzik: Rafet El Roman 13. Helin - söz-müzik: Yusuf HayalogluALBÜM CIKIS TARİHİ:5 Haziran 2009'da Çıkıyor. çıkınca full albüm buradaEVET ALBÜM ÇIKTI ARKADAŞLAR İNDİRİN BUYRUN LİNKLER [img] [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][/img] [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.].......................................................................................................................................
En son Admin tarafından Çarş. Haz. 17, 2009 12:55 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
ayhan21
| Konu: Geri: Sibel Can - Benim Adım Aşk (2009) Full Albüm Perş. Haz. 11, 2009 1:18 pm | |
| | |
|